P1260664-2.png

KINDSPONSORING

Blijvende impact maken op het leven van een kind? Doormiddel van het kind sponsorprogramma helpt Compassion kinderen die in extreme armoede leven. Wil jij ook een kind sponsoren? Klik op de button en scroll naar beneden naar de sectie 'Sponsor een kind'.

P1240984.jpg

EXTREME ARMOEDE

Mensen die leven in extreme armoede leven volgens de extreme armoede grens van de Wereldbank van minder dan $ 1,90 per dag, dat is ongeveer € 1,65. 10,9% van de wereldbevolking leeft in extreme armoede (april 2018), dat zijn 783 miljoen mensen, waarvan meer dan de helft kind is.
P1240850.jpg

COMPASSION

Extreme armoede maakt kinderen kwetsbaar.

Misbruik, uitbuiting, honger, ziekte en gebrek aan onderwijs zijn niet ongewoon. Dit is in strijd met de rechten van ieder kind. Want ieder kind heeft recht op een goede start. Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven. Samen met ouders, lokale kerken, medewerkers en giftgevers helpen we wereldwijd 2,2 miljoen kinderen.

Motivation

Ik geloof dat mijn sportiviteit een talent is dat ik heb mogen ontvangen. Nu is de tijd gekomen om dit talent in te zetten voor een ander. In mei 2024 ga ik een Ultrarun lopen in het noorden van Kenia. Een fysiek bijna onmogelijke uitdaging, die symbool staat voor het fysieke lijden waarmee de mensen in Kenia dagelijks te kampen hebben. Ik mag dit samen doen met de mensen van Mozaïek/Compassion, maar ik kan dit niet zonder uw hulp! Naast mijn fysieke strijd wil ik samen met u strijden voor het lokale Compassion-project en de onmisbare drinkvoorzieningen. Doel is om hiervoor €10.000 in te zamelen. U kunt mij helpen door een gift. Nog waardevoller is het als u een kind in een Compassion-project zou willen sponsoren en een leven blijvend wilt veranderen. Mooie bijkomstigheid hiervan is dat Compassion dan €1000 bijschrijft op het in te zamelen bedrag (vergeet niet mijn naam hierbij te vermelden). Ik hoop samen met u iets terug te kunnen geven van de grote welvaart, die wij dag in dag uit mogen ontvangen in ons leven!