48989662573_138958abe2_k.jpg

Structureel doneren

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

48990211596_01908caf3b_k.jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

49130972758_1f9ff798af_k.jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Hoi, In mijn leven ben ik niet vies van een uitdaging en een halve marathon lopen in Zuid Korea is op meerdere vlakken een enorme uitdaging. Hierbij moet ik altijd denken aan een zeer inspirerende tekst van Martin Luther King (Amerikaans predikant 1929-1968): 'Waar een man uiteindelijk op wordt beoordeeld is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse.' Ook deze fysieke én mentale uitdaging ga ik zeer graag aan en ik zal mijzelf er volledig voor inzetten om de gestelde doelen te behalen. Hierdoor hoop ik dat ikzelf en mijn geloofsleven verder groeit, lessen leer voor de rest van mijn leven en ik nog bewuster naar de medemens en deze prachtige aarde kan omkijken. Met enthousiaste groet, Leendert