48989662573_138958abe2_k.jpg

Structureel doneren

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

48990211596_01908caf3b_k.jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

49130972758_1f9ff798af_k.jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Ik hoop in oktober 2024 een marathon te gaan lopen in Zuid-Korea om geld op te halen voor Open Doors. Een marathon lijkt mij een mooi en ambitieus doel en dat combineer ik graag door mezelf in te zetten voor mensen die dit nodig hebben. De vervolgde kerk staat nu nog ver van mij af maar ik merk wel dat als je er bewust over nadenkt het veel meer gaat leven. Ik wil meer te weten komen over hoe zij staande kunnen blijven in de moeilijke leefomstandigheden en om van hen te leren. Ook hoop ik dat onze inspanning en gebeden ertoe bijdragen dat de christenen in de vervolgde kerk, en met name in Noord-Korea, worden bemoedigd en gesterkt. Goed om te weten is dat ook Open Doors actief voedsel, medicijnen en andere hulpgoederen verspreid in het land. Afgelopen februari was de mannenzang, prachtige avond met een indrukwekkende opbrengst!