48989662573_138958abe2_k.jpg

Structureel doneren

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

48990211596_01908caf3b_k.jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

49130972758_1f9ff798af_k.jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Ik ben Dirk de Jong en hoop in oktober 2024 een marathon te gaan lopen in Zuid-Korea om geld op te halen voor Open Doors. Ik ben sportief en ga graag hardlopen, een marathon lijkt mij een mooi en ambitieus doel. Nu lijkt het me mooi om die ambitie te combineren met een goed doel. Dat wordt Open Doors. De vervolgde kerk staat nu nog ver van mij af. Het lijkt me goed om meer te weten te komen hoe zij staande kunnen blijven in de moeilijke omstandigheden en om van hen te leren. Ook hoop ik dat onze inspanning en gebeden ertoe bijdragen dat de christenen in de vervolgde kerk, en met name in Noord-Korea, worden bemoedigd en gesterkt. Momenteel is er een kerstpakketten actie. Bij donatie van €20,- met de tekst 'kerspakket' wordt Open Doors gesteund en krijgt een gezin aangesloten bij de voedselbank een kerstpakket.