48989662573_138958abe2_k.jpg

Structureel doneren

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

48990211596_01908caf3b_k.jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

49130972758_1f9ff798af_k.jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Kun jij je er iets bij voorstellen? Familie willen je niet meer zien, de overheid houd je in de gaten, je ondergaat verdrukking, mishandeling en opsluiting in werkkampen. Dit is realiteit in veel landen op deze wereld. En dat omdat je Jezus wilt volgen. Wanneer ik de verhalen over de vervolgde kerk hoor en me probeer voor te stellen hoe dat zou zijn, raakt het me en doet het me pijn. Daarom zet ik me actief in voor Open Doors, om iets te doen voor onze broeders en zusters. Ik moet denken aan 1 Korinthe 12:26, als een lid lijdt, lijden alle leden mee. Gelukkig kunnen we hen ook bemoedigen vanuit Mattheus 5:10, ‘’gelukkig zijn zij die worden vervolgd omwille van gerechtigheid, want van hen is het koninkrijk van de hemel’’.