52454958012_dc311fc916_3k.jpg

STRUCTUREEL DONEREN

Door structureel donateur te worden van THDV draag je enorm bij aan de strijd tegen mensenhandel in Nederland. Wil jij vaste donateur worden? Dit kan via de website van THDV, klik op de button!

Dichtbij Scharlaken Koord 2 (2).jpg

MENSENHANDEL

Je zou het misschien niet zeggen, maar Nederland telt jaarlijks 6000 gevallen van mensenhandel. 80% van deze slachtoffers belandt in de gedwongen prostitutie. Tienduizenden prostituées hebben dagelijks ‘legaal’ seks met meerdere mannen en worden behandeld als een product. En wij Nederlanders vinden het normaal..
Afbeelding4.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die sinds 1855 met een bewogen hart naast de vier meest kwetsbare doelgroepen in Nederland staat: kinderen in armoede, verslaafden, dak- en thuislozen en prostituees. 

Scharlaken Koord, een van de projecten van THDV, staat op tegen gedwongen prostitutie in Nederland en bied hulp aan vrouwen en mannen die uit willen stappen. Door middel van preventie, hulpverleningstrajecten en (digitaal) veldwerk bieden zij ondersteuning en een nieuw begin.

Motivation

Jezus zag om naar juist de kwetsbare mens. Het lopen van de Muskathlon is voor mij een beantwoording van de roeping die Jezus op mijn hart gedrukt heeft: kom op voor de kwetsbare mens, de hulpeloze in nood. Hij zag om naar alles wat verloren was. Hoe verloren kan het zijn voor vrouwen in de gedwongen prostitutie. Als ik dan een mini beetje kan bijdragen aan het verlagen van het percentage vrouwen in de (gedwongen) prostitutie… wat is dan een marathon ten opzichte van dit lijden! Steun jij hen? (Via mij☺️)