52454958012_dc311fc916_3k.jpg

STRUCTUREEL DONEREN

Door structureel donateur te worden van THDV draag je enorm bij aan de strijd tegen mensenhandel in Nederland. Wil jij vaste donateur worden? Dit kan via de website van THDV, klik op de button!

Dichtbij Scharlaken Koord 2 (2).jpg

MENSENHANDEL

Je zou het misschien niet zeggen, maar Nederland telt jaarlijks 6000 gevallen van mensenhandel. 80% van deze slachtoffers belandt in de gedwongen prostitutie. Tienduizenden prostituées hebben dagelijks ‘legaal’ seks met meerdere mannen en worden behandeld als een product. En wij Nederlanders vinden het normaal..
Afbeelding4.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die sinds 1855 met een bewogen hart naast de vier meest kwetsbare doelgroepen in Nederland staat: kinderen in armoede, verslaafden, dak- en thuislozen en prostituees. 

Scharlaken Koord, een van de projecten van THDV, staat op tegen gedwongen prostitutie in Nederland en bied hulp aan vrouwen en mannen die uit willen stappen. Door middel van preventie, hulpverleningstrajecten en (digitaal) veldwerk bieden zij ondersteuning en een nieuw begin.

Motivation

Vele jaren mocht ik vrienden ondersteunen met hun Muskathlons. Voor A21 en Compassion. En de laatste 2 jaren heb ik in de organisatie mogen meewerken bij de eerste 2 Muskathlons voor THDV. Maar op Zijn eigen wijze werd ik erbij bepaald dat in 2024 mijn strijd tegen het onrecht gaat plaatsvinden in Nederland en voor alles wat THDV/ Scharlaken Koord mag betekenen. Juist deze strijd tegen de gedwongen prostitutie en mensenhandel heb ik van nabij gezien in mijn politiewerk. Het maakt me enorm gemotiveerd. Naast de fysieke uitdaging is het een geestelijk gevecht die ik met Hem in ga.