52454958012_dc311fc916_3k.jpg

STRUCTUREEL DONEREN

Door structureel donateur te worden van THDV draag je enorm bij aan de strijd tegen mensenhandel in Nederland. Wil jij vaste donateur worden? Dit kan via de website van THDV, klik op de button!

Dichtbij Scharlaken Koord 2 (2).jpg

MENSENHANDEL

Je zou het misschien niet zeggen, maar Nederland telt jaarlijks 6000 gevallen van mensenhandel. 80% van deze slachtoffers belandt in de gedwongen prostitutie. Tienduizenden prostituées hebben dagelijks ‘legaal’ seks met meerdere mannen en worden behandeld als een product. En wij Nederlanders vinden het normaal..
Afbeelding4.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die sinds 1855 met een bewogen hart naast de vier meest kwetsbare doelgroepen in Nederland staat: kinderen in armoede, verslaafden, dak- en thuislozen en prostituees. 

Scharlaken Koord, een van de projecten van THDV, staat op tegen gedwongen prostitutie in Nederland en bied hulp aan vrouwen en mannen die uit willen stappen. Door middel van preventie, hulpverleningstrajecten en (digitaal) veldwerk bieden zij ondersteuning en een nieuw begin.

Motivation

Hoiii, Ik ben Harm, 20 jaar oud en doe mee aan de Muskathlon over mensenhandel en gedwongen prostitutie! Een ingrijpend onderwerp al zeg ik het zelf. Als ik rondkijk in mijn omgeving en verder, kom ik dit gelukkig niet tegen. Daar ben ik God dankbaar voor! Maar overal vindt dit probleem wel plaats. Misschien toch wel ergens in mijn buurt bij iemand thuis? In een kelder? Ik weet het niet en vind het ook spannend om te weten. Want wat moet ik dan? Daarom ga ik met deze reis om te ontdekken hiermee om te gaan en te strijden voor onrecht! Ieder mens is een parel in Gods hands en elk mens heeft het recht om daar naar te leven! Zo verborgen hoe het nu gaat, ondanks dat iedereen weet dat er wat speelt, daar moeten wij met ze allen voor opkomen! Draag ook jouw steun bij voor mensenhandel en prostitutie! Dankjewel! Iedereen is geliefd en de liefde is er voor iedereen in Jezus' naam! 1 Korinthe 12:20-27