52454958012_dc311fc916_3k.jpg

Door structureel donateur te worden van THDV draag je enorm bij aan de strijd tegen mensenhandel in Nederland.
Dichtbij Scharlaken Koord 2 (2).jpg

MENSENHANDEL

Je zou het misschien niet zeggen, maar Nederland telt jaarlijks 6000 gevallen van mensenhandel. 80% van deze slachtoffers belandt in de gedwongen prostitutie. Tienduizenden prostituées hebben dagelijks ‘legaal’ seks met meerdere mannen en worden behandeld als een product. En wij Nederlanders vinden het normaal..
Afbeelding4.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die sinds 1855 met een bewogen hart naast de vier meest kwetsbare doelgroepen in Nederland staat: kinderen in armoede, verslaafden, dak- en thuislozen en prostituees. 

Scharlaken Koord, een van de projecten van THDV, staat op tegen gedwongen prostitutie in Nederland en bied hulp aan vrouwen en mannen die uit willen stappen. Door middel van preventie, hulpverleningstrajecten en (digitaal) veldwerk bieden zij ondersteuning en een nieuw begin.


Ook mee op reis?

Motivation

Open up my eyes to the things unseen (2 Korintiërs 4:18). Dit is de vraag die ik vaker stel aan God. Het brengt me op plaatsen waar vreugde en verdriet, liefde en pijn in schuring met elkaar samenkomen. Ik sta op tegen mensenhandel, wil jij me daar bij helpen door niet mij, maar het project van THDV te ondersteunen. Met jou vermogen worden onze medemensen uit de duistere wereld van de mensenhandel gehaald en wordt er gebouwd aan een toekomst buiten de wereld van prostitutie. Het liefst wil ik dat je meegaat op deze reis, maar als dit niet mogelijk is, niet passend of te spannend, vraag ik je mij geld te doneren wat rechtstreeks naar THDV gaat. Alvast bedankt.