Colombia (6) (1).jpg

Structureel doneren

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

Colombia (9) (1).jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

Colombia (7) (1).jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Ik vind het als Christen belangrijk om mijn medebroeders en zusters in de verdrukking te ondersteunen. Colombia is een land dat mij al jaren intrigeert en vandaar hoefde ik niet lang na te denken toen deze uitdaging voorbij kwam. Ik kijk uit naar de voorbereidingen, de ultrarun en de ontmoetingen in Colombia!