52545405034_b8fc66f669_k.jpg

ARTSEN GEZOCHT

4M organiseert sinds 2012 Muskathlons, een sportief middel om golven van gerechtigheid te brengen middels sponsoring wat ten goede komt aan de organisaties THDV, Compassion en Open Doors. Deze christelijke organisaties bestrijden het onrecht en de armoede, vervolging en mensenhandel die wereldwijd epidemische proporties kent.

Tijdens deze levensveranderende reizen, is de aanwezigheid van een arts noodzakelijk, in het bijzonder op de dag waarop de sportieve prestatie geleverd wordt: de ultraloop, (halve) marathon, mountainbiken of lange afstand wandelen. Ook verzorg je de medische presentatie ter plaatse en maak je deel uit van de staf. Voor alle noodzakelijke medische equipment is gezorgd om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook in je reis- en verblijfskosten wordt voorzien door de organisatie.

Help jij mee?

Omdat het aantal reizen steeds verder uitbreidt, is het medisch team van de Muskathlon voortdurend op zoek naar gepassioneerde artsen met een christelijke signatuur, die graag hun kennis en kunde ten tijde van een reis willen inzetten en zo een bijdrage willen leveren aan de missie van de Muskathlon in de bestrijding van onrecht en armoede wereldwijd.

We zijn met name op zoek naar huisartsen, SEH-artsen, tropenartsen en AWLS-gecertificeerde artsen. Heb je een andere specialiteit, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan ook contact op via onderstaand mailadres.

Geïnteresseerd? We horen graag van je!

Mail ons via: christiaan@4m.nl