AU-SiennaPraise046.jpg

Blijvende impact maken op het leven van een gezin dat leeft onder de gevolgen van extreme armoede?
49039286631_6cb2bf3101_o-65901.jpg

EXTREME ARMOEDE

Mensen die leven in extreme armoede leven volgens de extreme armoede grens van de Wereldbank van minder dan $ 1,90 per dag, dat is ongeveer € 1,65. 10,9% van de wereldbevolking leeft in extreme armoede (april 2018), dat zijn 783 miljoen mensen, waarvan meer dan de helft kind is.
CC-KE02800031-GNyaguthii-8-1903.jpg

COMPASSION

Extreme armoede maakt kinderen kwetsbaar.
Misbruik, uitbuiting, honger, ziekte en gebrek aan onderwijs zijn niet ongewoon. Dit is in strijd met de rechten van ieder kind. Want ieder kind heeft recht op een goede start. Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven. Samen met ouders, lokale kerken, medewerkers en giftgevers helpen we wereldwijd 2,2 miljoen kinderen.


Ook mee op reis?

Motivation

De armoede in Tanzania is groot. Kinderen zonder toekomst en alleen. Veel krijgen te maken met armoede en geweld op straat. Daar wil ik verandering in brengen met de muskathlon. Ik wil 42 Kilometer hardlopen om geld op te halen voor Compassion. Dit is iets wat ik altijd al wilde doen een marathon hardlopen voor Compassion. Vanaf het eerste moment dat ik er over hoorde voelde ik aan mijn hart dat ik hier een visie bij heb. Het is iets dat GOD in mijn hart heeft gelegd. Een opdracht, een plaats waar verandering nodig is. En dat ik daar van toegevoegde waarde kan zijn. Het lijkt me dan ook ontzettend gaaf om alles wat ik in mijzelf heb aan dit te geven. En daarom wil ik me inzetten voor dit doel. Om kinderen een grote hoopvolle toekomst te geven met GOD. Want ook ik ben dankbaar voor deze kans dat ik mag meelopen met dit prachtige evenement en ik hoop dat ik daar een deel van kan uitmaken van een betere toekomst. Want samen kunnen we grote bergen verplaatsen en dingen veranderen. Het is een grote uitdaging maar de ervaring en de gebondenheid met God en de mensen spreekt mij erg aan. Helpt u mij en Compassion ook mee met deze uitdaging? Dat kan door een Gifte over te maken. Of een Compassion kind te gaan sponsoren.  Zie hier een video over de muskathlon:{video=https://www.youtube.com/watch?v=kScsiVsyXnE}