AU-SiennaPraise046.jpg

Blijvende impact maken op het leven van een gezin dat leeft onder de gevolgen van extreme armoede?
49039286631_6cb2bf3101_o-65901.jpg

EXTREME ARMOEDE

Mensen die leven in extreme armoede leven volgens de extreme armoede grens van de Wereldbank van minder dan $ 1,90 per dag, dat is ongeveer € 1,65. 10,9% van de wereldbevolking leeft in extreme armoede (april 2018), dat zijn 783 miljoen mensen, waarvan meer dan de helft kind is.
CC-KE02800031-GNyaguthii-8-1903.jpg

COMPASSION

Extreme armoede maakt kinderen kwetsbaar.
Misbruik, uitbuiting, honger, ziekte en gebrek aan onderwijs zijn niet ongewoon. Dit is in strijd met de rechten van ieder kind. Want ieder kind heeft recht op een goede start. Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven. Samen met ouders, lokale kerken, medewerkers en giftgevers helpen we wereldwijd 2,2 miljoen kinderen.


Ook mee op reis?

Motivation

Verhalen van mijn vader en broer over Uganda en Tanzania hebben mij enthousiast gemaakt om zelf deze Muskathlon in Tanzania te gaan doen. Al jaren sponsoren wij als gezin kinderen via Compassion en wat een verschil blijkt dat te maken in hele gezinnen en in de omgeving van de projecten. Onze aanwezigheid doet er toe, maar ook geld doet er toe. Voor 2.500 euro heb je materiaal om een heel huis mee te bouwen, wat een enorme verbetering zou zijn ten opzichte van de hutjes waar veel mensen nu nog in wonen. Wil jij mij helpen om verschil te maken in levens van mensen die het zoveel slechter hebben dan wij hier in Nederland? Dat kan door een gift over te maken of door een kindje te gaan sponsoren via deze site of via www.compassion.nl en bij opmerkingen ;Anna Zantingh Tanzania 2023; in te vullen. Alvast super bedankt!