P1260664-2.png

BLIJVENDE IMPACT MAKEN OP HET LEVEN VAN EEN GEZIN DAT LEEFT ONDER DE GEVOLGEN VAN EXTREME ARMOEDE?
P1240984.jpg

EXTREME ARMOEDE

Mensen die leven in extreme armoede leven volgens de extreme armoede grens van de Wereldbank van minder dan $ 1,90 per dag, dat is ongeveer € 1,65. 10,9% van de wereldbevolking leeft in extreme armoede (april 2018), dat zijn 783 miljoen mensen, waarvan meer dan de helft kind is.
P1240850.jpg

COMPASSION

Extreme armoede maakt kinderen kwetsbaar.

Misbruik, uitbuiting, honger, ziekte en gebrek aan onderwijs zijn niet ongewoon. Dit is in strijd met de rechten van ieder kind. Want ieder kind heeft recht op een goede start. Bij Compassion dromen we van een wereld waarin kinderen niet meer in armoede leven. Samen met ouders, lokale kerken, medewerkers en giftgevers helpen we wereldwijd 2,2 miljoen kinderen.


Ook mee op reis?

Motivation

Strijden voor mensen in extreme armoede doormiddel van een fysieke uitdaging. 5 jaar geleden zouden mensen om mij heen en ik zelf dit niet voor zich zien. Nu vind ik het heerlijk om hard te lopen! Daar komt ook nog eens bij dat ik Jezus heb leren kennen. Nu weet ik dat Hij mij hiervoor klaar heeft gemaakt! Ik wil uitstappen en Hem gehoorzaam zijn. Ik vind het een eer om mij hiervoor in te mogen zetten!