48989662573_138958abe2_k.jpg

STRUCTUREEL DONEREN

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

49130972758_1f9ff798af_k.jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

49130987418_91ad1365b8_k.jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Wij zijn Arie en Johanna Schot. Gezien het feit dat wij hier in Nederland in vrijheid en ongestoord ons geloof mogen belijden en naar kerk mogen gaan is voor ons de motivatie aangewakkerd om in actie te komen voor onze Christelijke broeders en zussen die wonen in gebieden waar het Christen zijn gevaarlijk is, waar ze vervolgd worden, uitgesloten van familie, opleiding en sociale contacten, en gevangen genomen kunnen worden of hun leven niet zeker zijn. In november 2023 hopen we af te reizen naar Marokko om daar voor de vervolgde Christenen uit Noord Afrika een fysieke uitdaging aan te gaan. Wij hopen een ultraloop te wandelen (63 km op 1 dag). Hiervoor hebben we sponsoren nodig. Helpt u/jij mee? U kunt ons op verschillende manieren helpen: via een eenmalige donatie via de donatieknop, door contant geld te doneren (wij zorgen dan dat dit bijgeschreven wordt op ons account) of wilt u echt structureel helpen wordt dan donateur voor een vast bedrag per maand. Met dit geld worden Christenen uit Noord Afrika praktisch en geestelijk ondersteund en worden leiders gecoacht. Onze reis betalen wij zelf zodat alle sponsorgelden bij dit goede doel terechtkomen.