48989662573_138958abe2_k.jpg

STRUCTUREEL DONEREN

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

49130972758_1f9ff798af_k.jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

49130987418_91ad1365b8_k.jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Op de verschillende indrukwekkende en ontroerende Open Doors-dagen, waar ik naartoe ben gegaan, grijpt het me telkens aan om de ingrijpende verhalen te horen van broeders en zusters uit de vervolgde kerk. Dat ze toch blijven vertrouwen op God, het Baken van hoop en dat ze tot zegen mogen zijn voor de mensen om hen heen, ondanks al het leed en al de pijn die zij ondergaan. Door middel van de Muskathlon, waarbij we geld mogen ophalen voor de ´vervolgde kerk´ en een sportprestatie hopen te leveren, hopen wij onze broeders en zusters (in Marokko) te bemoedigen en te versterken en dat wij ook door hen opgebouwd en aangevuurd mogen worden.