48989662573_138958abe2_k.jpg

STRUCTUREEL DONEREN

Naast een eenmalige gift kan je ook maandelijks geven en zo vaste donateur worden van Open Doors. Wil jij structureel doneren? Dit kan via de website van Open Doors, klik op de button!

49130972758_1f9ff798af_k.jpg

VERVOLGING

Je ouders negeren je, de overheid wantrouwt je en je buren houden je in de gaten. Kun jij je er iets bij voorstellen? Het is de harde realiteit voor 360 miljoen christenen wereldwijd. Zij hebben dagelijks te maken met vervolging en kunnen hun geloof in Jezus Christus niet in vrijheid belijden.

49130987418_91ad1365b8_k.jpg

OPEN DOORS

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.
Motivation

Om eerlijk te zijn zou ik mezelf niet omschrijven als sporter; mijn inschrijving voor de Muskathlon was dan ook best een impulsief besluit. Die impulsiviteit past dan wel weer in mijn straatje! Een combinatie van bewondering voor- en de noodzaak van het werk van Open Doors en een kleine aanmoediging van mijn vader met wie ik deze reis ga maken, zorgde ervoor dat ik ‘ja’ zei tegen deze uitdaging! Over vaders gesproken, verwonder ik me elke dag over het voorrecht dat we hebben om met onze hemelse Vader op te trekken. Dit is iets dat we gemeen hebben met onze broers en zussen in Marokko en ik kijk er enorm naar uit om die liefde met elkaar te delen, hen te dienen & bemoedigen en van elkaar te leren. Voor het jaar van voorbereiding dat voor me ligt vraag ik God om mijn hart nog meer te raken met wat Zijn hart raakt als het gaat om het onrecht dat Zijn lichaam wordt aangedaan. Ik kies ervoor om mijn grenzen te verleggen op sportief gebied en de stem die God me heeft gegeven in te zetten om te strijden voor gerechtigheid. Are you with me?